Förnyelse av fjärrvärmecentralen hos Samfälligheten Gelbgjutaren

E.ON Värme investerar för framtiden och totalrenoverar Gelbgjutarens fjärrvärmecentral. Den gamla fjärrvärmecentralen närmar sig slutet av sin livslängd och kommer att rivas. En helt ny och modern fjärrvärmecentral kommer att installeras i dess ställe. Renoveringens syfte är att trygga en säker och effektiv värmeleverans för många år framöver.

Renoveringen startar måndagen den 16 september 2019, kl. 07:00 och planeras att pågå som längst till tisdagen den 17 september 2019 kl. 17:00 . Under E.ON Värmes renoveringsarbete kommer både radiatorvärmen och varmvattnet att vara helt bortkopplat. Samtidigt som E.ON Värme utför arbete på fjärrvärmecentralen har Samfällighet Gelbgjutaren beslutat att få utfört arbete som kommer att påverka kallvattnet, varför kallvattnet i perioder också kommer att vara avstängt under nämnda dagar. Tappa gärna upp kallvatten i förväg i t.ex. dunkar för ert husbehov.

Om du önskar uppdaterad information om avbrottet i realtid rekommenderas E.ONs tjänst föravbrottsinformation via sms eller e‐post.

Vid frågor rörande E.ON Värmes arbete kontakta: Christian Helgesson, 0703‐067791