Tre informationspunkter

Trädgårdsavfall: Några säckar trädgårdsavfall finns kvar efter städdagen. Finns det någon eller några som kan förbarma sig över dessa och köra en säck eller två till tippen?

Bullerplank: Styrelsen har fått in två skarpa offerter med olika prisnivå och väntar nu på den tredje och sista. Efter den oberoende besiktning som gjordes fick vi input på att den summa vi beräknat för renovering bör vara möjlig att sikta på (300 000:- ). Offert nummer ett låg en bit över vår önskvärda summa. Offert nummer två ligger på strax över den önskvärda summan. Detta snickeri har också möjlighet att börja med renoveringen i höst.
Vi väntar på offert nummer 3 som har utlovats komma inom några veckor.
Tilläggas kan är att byggföretag är ganska populära just nu och inte har brist på jobb (sannolikt en pandemieffekt), men vi jobbar vidare i frågan. Mer information kommer så fort vi kunnat jämföra offerterna.

Fotbollsplanen: enligt SMHI väntas regn tisdag, torsdag och fredag denna vecka, vilket borde vara helt perfekt för de gräsfrön som en tapper skara strödde ut i ösregn häromsistens, tack alla för det!

Vänliga hälsningar Styrelsen